Известување

22 ноември, 2017 година

Почитувани,

Ве информираме дека на 22 ноември 2017 година (среда), д-р Кочо Анѓушев, Заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања, ќе присуствува и ќе се обрати на презентацијата на Конфиндустрија Македонија.

Настанот ќе започне во 10:00 часот и ќе се одржи во хотел Парк.

Покануваме претставници на медиумите да го проследат настанот и обраќањето на вицепремиерот Анѓушев.

АКТУЕЛНОСТИ: