Најави

Вицепремиерот Анѓушев ќе присуствува на Светата литургија по повод Божиќ во Католичката црква во Скопје

24 декември, 2017 година

Ве информираме дека вечерва, на 24 декември 2017 година (недела) во 21:00 часот, д-р Кочо Анѓушев, заменик претседател на Владата на Република Македонија задолжен за економски прашања, ќе присуствува на Светата .литургија по повод раѓањето Христово – Божиќ, која ќе се одржи во Католичката црква „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје.

Известување

17 декември, 2017 година

Почитувани,

Ве информираме дека утре, на 18 декември 2017 година (понеделник), д-р Кочо Анѓушев, заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања и Љупчо Николовски, министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, ќе се обратат на официјалното отворање на „Националната работилница за градење капацитети и подигнување на свеста за искористување на можностите за соработка со Зелениот климатски фонд“.

Известување

12 декември, 2017 година

Почитувани,

Ве известуваме дека утре, на 13 декември 2017 година (среда), д-р Кочо Анѓушев, Заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања ќе се обрати на три настани.

Во 11:00 часот во хотел Александар Палас, вицепремиерот Анѓушев ќе се обрати на форум на тема: „Преку интернационализација на стопанството до поголем економски раст“, во организација на УСАИД и ЕПИ центар.

Известување

11 декември, 2017 година

Почитувани,

Ве информираме дека на 11 декември 2017 година (понеделник), д-р Кочо Анѓушев, заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања и м-р Крешник Бектеши, министер за економија, ќе одржат брифинг во врска со текстот на новиот Предлог Закон за енергетика.

Известување

1 декември, 2017 година

Почитувани,

Ве информираме дека на 1 декември 2017 година (петок), д-р Кочо Анѓушев, Заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања, ќе се обрати на свеченоста по повод потпишување на договор за закуп на градежно земјиште помеѓу Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони и компанијата Мурат Тиџарет во ТИРЗ Скопје 2.

Pages

Subscribe to RSS - Најави