Интервју на вицепремиерот за економски прашања д-р Кочо Анѓушев за ТВ Сител – 04.03.2019

4 март 2019

Анѓушев: СДИ лани биле 624 милиони евра, тоа е точната бројка

Интервју на вицепремиерот за економски прашања д-р Кочо Анѓушев за ТВ Сител – 04.03.2019

English
АКТУЕЛНОСТИ: