Свечено отворање на Самитот на мали земји

Во 10:00 часот, во клиниката „Жан Митрев“, вицепремиерот Анѓушев ќе се обрати на свеченото отворање на „Самитот на мали земји – нови трендови во бизнисот“, во организација на Стопанската комора на Македонија;

Friday, March 16, 2018 - 10:00