Прес конференција на вицепремиерот Анѓушев и министерот Бектеши

Ве информираме дека на 3 април 2018 година (вторник) во 11:00 часот, д-р Кочо Анѓушев, заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања и м-р Крешник Бектеши, министер за економија, ќе одржат конференција за медиумите во Медиа центарот на Владата на Република Македонија.

Ги покануваме претставниците на медиумите да присуствуваат на прес конференцијата и да ги проследат обраќањата на вицепремиерот Анѓушев и министерот Бектеши.

Tuesday, April 3, 2018 - 11:00