Дваесетта седница на Советот за рамномерен регионален развој 9 Мај 2018 година

Ве информираме дека на 9 мај 2018 година (среда), во Свечената сала на Владата на Република Македонија ќе се одржи дваесеттата седница на Советот за рамномерен регионален развој.

Покануваме претставници на медиумите во 10:45 да снимат инсерти од Седницатa во Свечената сала, a потоа околу 11:00 часот да земат изјави од вицепремиерот Кочо Анѓушев и министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу.

Wednesday, May 9, 2018 - 11:00 to 11:30