Известување

26 ноември, 2017 година

Ве информираме дека на 26 ноември 2017 година (недела), д-р Кочо Анѓушев, Заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања, ќе одржи прес конференција на која ќе презентира дел од ставките предвидени за економски развој во предлог буџетот за 2018 година.

Прес конференцијата ќе започне во 14:00 часот, а ќе се одржува во медиа центарот на Владата на Република Македонија.

АКТУЕЛНОСТИ: