Вицепремиерот Анѓушев ќе присуствува на Светата литургија по повод Божиќ во Католичката црква во Скопје

24 декември, 2017 година

Ве информираме дека вечерва, на 24 декември 2017 година (недела) во 21:00 часот, д-р Кочо Анѓушев, заменик претседател на Владата на Република Македонија задолжен за економски прашања, ќе присуствува на Светата .литургија по повод раѓањето Христово – Божиќ, која ќе се одржи во Католичката црква „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје.

АКТУЕЛНОСТИ: