Обраќање на настан за свечено отворање на CEED HUB 26.01.2018

26 јануари, 2018 година

Почитувани,

Ве информираме дека на 26 јануари 2018 година (петок), д-р Кочо Анѓушев, Заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања, ќе се обрати на настанот по повод свеченото отворање на новите простории на CEED центарот (Centre for Entrepreneurship and Executive Development Hub).

Настанот ќе започне околу 11:00 часот, а ќе се одржува во кампусот на Машинскиот факултет во Скопје (лимени бараки).

Ги покануваме претставниците на медиумите да присуствуваат на настанот и да го проследат обраќањето на вицепремиерот Анѓушев.

АКТУЕЛНОСТИ: