Учество на вицепремиерот Анѓушев на дебата на Економски факултет

Ве информираме дека Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев, во 12:00 часот на 21-ви мај 2018 година, ќе учествува на официјалното започнување на јавната дебата „Економски разговори-јавните финансии на крстопат“, која ќе се одржи на Економскиот факултет во Скопје (Амфитеатар 2).

Покануваме претставници на медиумите да го проследат отворањето на дебатата и обраќањето на вицепремиерот Анѓушев.

Monday, May 21, 2018 - 12:00