Најави

Известување

22 ноември, 2017 година

Почитувани,

Ве информираме дека на 22 ноември 2017 година (среда), д-р Кочо Анѓушев, Заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања, ќе присуствува и ќе се обрати на презентацијата на Конфиндустрија Македонија.

Известување

15 ноември, 2017 година

Почитувани,

Ве информираме дека Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев денес е трет ден во официјална посета на Вашингтон, САД и потсетуваме дека посетата ќе трае до 16-ти ноември 2017 година.

Известување

14 ноември, 2017 година

Почитувани,

Ве информираме дека Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев денес е втор ден во официјална посета на Вашингтон, САД и потсетуваме дека посетата ќе трае до 16-ти ноември 2017 година.

Pages

Subscribe to RSS - Најави