Почетна

Премиерот Заев и Вицепремиерот Анѓушев на работен ручек со компаниите членки на Македонско-германското стопанско здружение

13 септември, 2017 година

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев заедно со заменик претседателот на владата задолжен за економски прашања и координација со економските ресори, Кочо Анѓушев, денеска се обратија пред 150 домашни и германски компании. членки на Македонско - германското стопанско здружение во рамки на деловниот ручек кој беше организиран од ова здружение и Германската стопанска комора во Македонија.

Д-р Кочо Анѓушев и повеќе други министри во Владата на РМ на свеченостите по повод државниот празник Ден на републиката

2 август, 2017 година

 

Во рамките на програмата за одбележување на државниот празник Денот на Републиката, 2 август, во Меморијалниот центар АСНОМ, во Пелинце, пред присутните гости, претставници на Владата на Република Македонија, на Собранието, и на други институции и организации, се обрати Заменикот претседател на Владата на Република Македонија, задолжен за економски прашања, д-р Кочо Анѓушев.

Pages

Subscribe to RSS - Почетна